18.06.25 Kalkyl / Innesälj

C&D Snickeris vision är att vi vill skapa en av branschens bästa arbetsplatser. Den visionen börjar med att vi vill ge vår personal en trygg och bra arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, intressanta arbetsuppgifter, härlig gemenskap och fantastiska kollegor.
Att arbeta med kalkyl och anbud på C&D Snickeri är både spännande och utmanade och nu söker vi Dig som vill vara del av vårt framgångsrika team! Vi letar efter Dig som är nyfiken, noggrann och engagerad.
Du har en mycket viktig roll i våra projekt. Du medverkar i ett tidigt skede i offertarbetet där du räknar fram pris på produkter som sedan ligger till grund för våra anbud och är avgörande för att kunden skall välja oss. Offerten går antingen via en upparbetad försäljningskanal eller så kontaktar Du själv kunden och genomför en införsäljningsprocess. Alla förfrågningar från kund samt kalkyler hanteras som ett unikt projekt även om det i viss mån förekommer återkommande produkter i sortimentet.
Då tidigare erfarenhet är viktigt i denna roll, söker vi dig som idag arbetar i en liknande roll med bygg- alt inredningsprojekt, eller kommer från produktionssidan och vill styra in dig mot kalkyl- , inköp- och anbudsarbete. Meriterande är erfarenhet av affärssystemet Monitor samt CAD-erfarenhet. Du behöver även ha ett genuint intresse för tillverkning och försäljning av olika snickeri-inredningar där olika material ingår.
Arbetsbelastningen och komplexiteten är skiftande, vilket gör att man behöver kunna hantera olika situationer på ett professionellt och avvägt sätt.
Är Du engagerad, strukturerad, driven och har viljan att lära lovar vi att satsa på Dig och ge Dig personliga möjligheter. Vi på C&D Snickeri gör allt för att se våra medarbetare växa och utvecklas, därför vill vi satsa på Dig.

Vill du veta mer om C&D Snickeri kontaktar du HR-chef Pia Hansson 0704-74 39 93
Frågor om tjänsten kalkyl/innesälj besvaras av Försäljningschef Katarina Nilsson 070-627 12 34
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Maila din ansökan till Pia Hansson , pia@cdsnickeri.se
Märk ansökan ”Kalkyl/innesälj”
Ansök redan idag vi rekryterar löpande!

Vi ser fram emot Din ansökan!