Personliga in- och utblickar från Sveriges mest utpräglade designsnickeri.

Kontakta mig!

Färgglada boklådor

Av Pia Hansson | Publicerat 22 maj, 2019

Mörka moln och ett rejält åskoväder drog in över Falköping, men inne i produktionen lyser färgglada boklådor upp vår dag! Mer bilder om detta spännande uppdrag utlovas framöver!

Dela inlägg

Hantverksprogrammet Västervik

Av Pia Hansson | Publicerat 21 maj, 2019

Hantverksprogrammet Finsnickeri i Västervik fyllde en hel buss med framtida maskinsnickare och kom idag på härligt besök till oss på C&D Snickeri!! Tack för besöket alla 👋👋

Dela inlägg

Corian® Solid Surfaces

Av Pia Hansson | Publicerat 16 maj, 2019

Det blir snabbt trångt i produktionen när Bajram tillverkar flertalet receptionsdiskar och arbetsstationer till Södersjukhuset i Stockholm. Diskar klädda i kompositmaterialet Corian®Solid Surface.

Dela inlägg

Vill Du bli en i vårt team?

Av Pia Hansson | Publicerat 13 maj, 2019

Vi söker hela tiden engagerade medarbetare med de rätta kvalifikationerna att bli en del av vårt team.  Hos oss ställs du inför nya och spännande utmaningar varje dag. Du får arbeta i en modern och utvecklande miljö där du får utlopp för både din kreativitet och ditt hantverkskunnande eller den specialistkunskap du besitter. Nyligen utsågs vi till Årets arbetsplats på Möbelriksdagen i Tibro.

Just nu söker vi en driven MASKINSNICKARE. Läs mer om tjänsten HÄR eller kontakta HR-chef Pia Hansson 0704-74 39 93

Dela inlägg

Glad påsk från C&D Snickeri

Av Pia Hansson | Publicerat 18 april, 2019

Idag är det skärtorsdagen och vi tar nu lite påskledigt och är tillbaka med full verksamhet på tisdagen den 23:e april igen….

Happy Easter…..Joyeuses Pâques….Buona Pasqua…행복한 부활절이 되시길 (haengpoghan puhwarcheori toesikir)…….God Påske……Wesołych Świąt Wielkanocnych….Frohe Ostern….สุขสันต์วันอีสเตอร์ (sùk săn wan èet-dtêr)…..Feliz Páscoa…..فصح سعيد  (fiṣḥ sa’īd)……Hyvää pääsiäistä…..Glad påsk…… önskar vi er alla…….

Dela inlägg

Skåp i röd valchromat

Av Pia Hansson | Publicerat 12 april, 2019

Tareq lägger sista hand vid inredning till kopieringsrum till Tyresöbostäders nya kontor. Inredning bestående av skåp i röd valchromat, lådor i plywood och toppskiva i plywood med en röd högtryckslaminat.

Arkitekt: Tengbom

Dela inlägg

Inredning till S:t Olofs Kyrka

Av Pia Hansson | Publicerat 3 april, 2019

Efter sex månaders renoveringsarbete återöppnades nyligen S:t Olofs kyrka i Falköping. De äldsta delarna av S:t Olofs kyrka är från 1100-talet. Under århundradena har kyrkan genomgått många förändringar. Målet med renoveringen har varit att kyrkans ska bli ljusare, mer flexibel och få bättre tillgänglighet.

C&D Snickeri har tillverkat skräddarsytt pentry i ek, dörrar samt renoverat båda pardörrarna in i kyrkan.

Följ renoveringsarbetet på Svenska Kyrkans hemsida HÄR

Dela inlägg

Kreativa medarbetare

Av Pia Hansson | Publicerat 2 april, 2019

Vår kreative medarbetare Jonas Kvist är inte bara en duktig inredningssnickare! Under det egna varumärket Aveaform designar och formger Jonas vackra möbler och inredningsdetaljer!
Spana in www.aveaform.se eller facebook AVEAform

Dela inlägg

Kompetenssäkrad industri

Av Pia Hansson | Publicerat 28 mars, 2019

Idag har vi Jörgen från TTC på plats hos oss…
I projektet ”Kompetenssäkrad industri” genomförs validering av produktionspersonal för att skapa förutsättningar för att kunna arbeta mer strategiskt med kompetensutveckling!
Holger, ”Putte”, Mohammad och Jonna var först ut i idag! Bra jobbat ????

Dela inlägg

Tisdag på C&D Snickeri

Av Pia Hansson | Publicerat 27 mars, 2019

Här kommer en tisdagshälsning från oss på C&D Snickeri….Hej hej!!

Dela inlägg