C&D Snickeri är en kreativ samarbetspartner för inredare, arkitekter och byggbolag. Vårt existensberättigande ligger i vår förmåga att, genom specialkompetens inom inredningssnickeri, förverkliga uppdragsgivarens idéer och visioner.

Detta sker genom vår tillverkning av unika och exklusiva inredningar men även genom att vi erbjuder teknisk support, projektledning, uppmätning, kalkyl, tillverkning, lagerhållning, frakt, montage samt efterservice – en helhetslösning

Genom att engagera C&D Snickeri kan du som uppdragsgivare koncentrera dig på din huvuduppgift, medveten om att vi inte bara levererar utan även kan bidra till att förädla din ursprungliga idén.

C&D Snickeris affärsområden är uppdelade i Living, Public, Office och Offshore.
Vi är också en betydande producent av ledstänger, vilket ingår i samtliga ovanstående affärsområden. Under konceptet Brands & Friends driver vi intressanta utvecklingsprojekt i samarbetsform med aktörer i vitt skilda branscher.

Välj affärsområde:

Living
Inredningsuppdrag för premiumpräglade boendemiljöer. Uppdragsgivare är i regel arkitekter, inredare eller konsumenter som söker unika lösningar.
Public
Inredningsuppdrag i objekt med hög belastning, exempelvis offentliga miljöer. Uppdragsgivare är i regel arkitekter, inredare eller myndigheter och institutioner.
Office
Inredningsuppdrag i objekt för kontorsverksamheter. Uppdragsgivaren är i regel arkitekt, inredare eller myndigheter/institutioner/företag.
Offshore
Inredningsuppdrag i offshoreprojekt med speciella krav på hållfasthet, brandklassning, dokumentation etc. Uppdragsgivaren är i regel företag i offshoreindustrin.
Office
Genom att driva utvecklingsprojekt i samarbetsform med andra aktörer frotteras vi per automatik med nya idéer, nya material och nya tillverkningsmetoder. Det gör oss till pionjärer i vår bransch och det gör vårt arbete ännu roligare.