Vi förstärker vår CNC-avdelning och söker nu en erfaren CNC-operatör. Vi söker dig som har minst 3-års erfarenhet.

I C&D Snickeris tillverkning bearbetas många olika trä- och kompositbaserade material och produkterna är både projektunika och återkommande som exempelvis steg, köksluckor och möbler.
Vår maskinpark består idag av en 3-axlig Holzer, en 5-axlig Masterwood och en äldre SCM. Programmeringen sker i Top Solid.

Din profil:
Du är driven, ansvarsfull, noggrann, initiativtagande, nyfiken och trivs med ett varierat arbetstempo både självständigt och i grupp. Du har lätt för att lära och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Du kan planera och följa upp det dagliga arbetet med din arbetsgrupp samt övriga funktioner på bolaget.

Du är en social person som blir en viktig kugge i vårt team och vi lägger stor vikt vid din kompetens och samarbetsförmåga med övriga avdelningar. Att hålla kunden främst genom att göra ett noggrant arbete och leverera rätt kvalitet är en självklarhet för dig. Att du aktivt försöker utveckla dig själv och delaktig i att driva och utveckla förbättringsarbetet på arbetsplatsen är en viktig del av arbetsuppgifterna.

Kompetenskrav:
Gymnasieutbildning
Du har flerårig (minimum 3-år) erfarenhet som CNC-operatör samt en beprövad förmåga att planera ditt och andras arbetsuppgifter.
God materialkännedom. Dvs. hur egenskaper olika träslag och material varierar under bearbetning.
God verktygskännedom. Kunna identifiera och korrigera när verktyg inte fungerar som de skall.
Svenska i tal och skrift

Om anställningen:

  • Tillsättning omgående
  • Heltid
  • Dagtid alt 2-skift
  • Falköping
  • Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 18 september 2020. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för rätt person erbjuder vi goda anställningsvillkor.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Maila din ansökan till Pia Hansson
Märk din ansökan med ”Erfaren CNC-operatör”