2018… året vi fyllde 30 år!

Av Pia Hansson | Publicerat 19 december, 2018

I år har det varit 3 decennier sedan C&D Snickeris resa startade… Allt började med två personer med en extraordinär känsla för trä och i ett litet garage …. Idag, 30 år senare, är vi ett av Sveriges största snickerier. De ursprungliga 50 kvm verkstad har blivit 4.000 kvm egen produktionsanläggning.  Om förhållandena från början var enkla var affärsfilosofin desto mer ambitiös: att göra specialsnickerier som genomsyrades av högt kvalitetstänkande, för att på så sätt få jobba med de mest exklusiva, krävande och framförallt roliga uppdragen.

När vi i år fyllde 30 år dammades gamla urklipp och andra spännande dokument av och där dök vår alldeles första AFFÄRSPLAN upp!

TACK…..

…till alla Er som vi haft nöjet att samarbete med på ett eller annat vis under året och åren som gått!

Nu passar vi på att vila ut lite under kommande juldagar, äter gott och umgås med familj och vänner. Sedan tar vi med friska tag emot 2019 och kommande decennier och dess utmaningar!

Julledigt…

Även om kontoret och produktionen kommer ta lite välförtjänt ledighet under mellandagarna så kommer vi självklart vara bemannad på ett eller annat vis.

Kontaktuppgifter finner ni HÄR!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Dela inlägg