Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med människor som kan göra oss ännu bättre, engagerade medarbetare med de rätta kvalifikationerna att bli en del av vårt team. Hos oss ställs du inför nya och spännande utmaningar varje dag. Du får arbeta i en modern och utvecklande miljö där du får utlopp för både din kreativitet och ditt hantverkskunnande eller den specialistkunskap du besitter. Att vi värnar om våra medarbetare är något du kommer att märka.

Just nu söker vi en erfaren maskinsnickare och en projektchef.

https://socialrecruiting.jobtip.se/erfaren-maskinsnickare

https://www.stellaab.se/lediga-jobb/ledigt-jobb/projektchef/271866

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss eller berätta vad just du kan tillföra?
Kontakta oss

"Vi har så kul på jobbet"

Ett omväxlande hantverk

"När jag läste till bilmekaniker fick jag chansen att gå en utbildning inom lackering. Det öppnade vägen till ett jobb inom metallindustrin som ytbehandlare. Vid ett tillfälle hade jag en före detta praktikant som tipsade mig om en ledig tjänst på C&D Snickeri. Jag sökte och fick jobbet.

Idag jobbar jag med allt från lackering till slipning. Det är ett omväxlande hantverk där man verkligen måste tänka och jag får en kick av att se det färdiga resultatet. Alla som jobbar här är öppna, hjälpsamma och det går fort att komma in i gemenskapen. Nu har jag varit här i över ett år. Jag har inte ångrat en sekund att jag började här."

Mikael Ljungmark, ytbehandlare

Jag uppskattar utvecklingsmöjligheterna

"Trä och hantverk har alltid intresserat mig. Därför valde jag trätekniskt gymnasium med tanken att bli maskinsnickare. Men så fick jag anställning som CNC-operatör på C&D Snickeri och på den vägen är det. Det tog inte lång tid innan jag fick börja hjälpa till på konstruktionsavdelningen. Projektledning intresserade mig och med tiden fick jag förtroendet att ansvara för hela projekt.

Idag arbetar jag som platschef. Det är ett omväxlande jobb med mycket som måste sys ihop. Om det finns något jag uppskattar med C&D så är det den goda stämningen och utvecklingsmöjligheterna. Jag stortrivs."

Emil Carlson, platschef

Arbetskamraterna är toppen!

"För 12 år sedan kände jag att det var dags att göra något nytt, så jag hoppade på en träteknisk utbildning vid Träcentrum i Tibro. Praktiken fick jag göra på C&D Snickeri. Det ledde till en fast anställning.

Jag trivs oerhört bra med att arbeta som maskinsnickare med ledstänger som specialitet. Trappor kan se väldigt olika ut, så jag måste tänka till en hel del beträffande material, grader och radier. Jag älskar att jobba i trä och ibland är jag involverad i hela processen från uppmätning till tillverkning och montering på plats hos kund. Arbetskamraterna är toppen."

Jonna Karlsson, maskinsnickare