Är du av det rätta virket??

Av Pia Hansson | Publicerat 23 januari, 2015

Vi söker nu en medarbetare som har branschvana med tekniskt intresse och är analytisk samt har en god kommunikations- och förhandlingsförmåga, vilka är viktiga egenskaper för att kunna vara framgångsrik i rollen som SÄLJLEDARE.

Ditt uppdrag är att agera som en ansvarsfull sälj/projektledare och kunna driva de projekt i enlighet med den kompetens våra kunder kräver. Det är även viktigt att kunna identifiera och presentera lösningar gällande våra kunders behov eller önskemål på ett professionellt sätt tillsammans med dina kollegor.
Du tycker om ett högt tempo, är självgående och drivs av att arbeta resultatinriktat. Du besitter ett gott självförtroende tillsammans med en gnutta ödmjukhet. Du kommer aktivt bearbeta nya och gamla kunder samt utveckla och identifiera nya projekt till vår marknad som är bygg, arkitekt och inredningsbolag.
Du kommer bygga säljorganisationen och även ansvara för densamma.
Du är väl förtrogen att arbeta med ISO system gällande kvalitet och miljöansvar och ser det som en självklarhet att fortsätta utveckla vår goda serviceanda och kvalitetsmedvetenhet.

Vi samarbetar med Premier i denna rekrytering och hänvisar alla frågor rörande tjänsten till Stefan Larsson 0725-133900 eller stefan.larsson@premier.se. Du söker tjänsten via www.premier.se.

Sista ansökningsdag är den 11/1-2015.

 

Dela inlägg