Effektfullt till TV Norge

Av Elin Lans | Publicerat 15 oktober, 2010

TV_Norge_cdsnickeri

Det är inte första gången C&D Snickeris produktioner hamnar i stolta grannlandet Norge. På det goda samvetet finns en rad exklusiva lösningar som hamnat på bland annat operahuset i Oslo, trendiga Hotel Grims Grenka och Statkraft med flera.

Nu har TV Norges nya huvudkontor i Oslo fått en modig inredning med hjälp av interiörsarkitekten Line Strand och arkitekten Ola Helle hos Kristin Jarmund Arkitekter AS. Lines vision har varit en utmaning för medarbetarna på C&D Snickeri – inredningen är helt unik rakt igenom och materialvalen har kombinerats på ett spännande sätt – genomgående med hjälp av effektfull LED-belysning.

Den N-formade receptionsdisken på bilden ovan är utförd i Corian® av senaste snitt: semitransparenta Glacier Ice. Utöver detta har C&D Snickeri levererat fyra glaskuber med led-belysning, två WC-inredningar, en soffa i vit Corian® med vit skinn­dyna, klädnischer och en sittnisch med tygbeklädda kuddar i olika färger på väggarna. Generellt väldigt ”spacade” inredningar med mycket unikt formspråk.

Uppdragsgivare är Vedal Entreprenör AS.

Dela inlägg